Babalar GünüHediye Önerileri

Baba Adayına Babalar Günü Hediye Önerileri

Baba olmak, hayatı boyunca bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en mutlu andır. Böylesine muhteşem bir duyguyu, dostlar, arkadaşlar ve ailenin tebrik ve hediyeleri eşliğinde kutlamak ise paha biçilemez olur. Bu nedenle yeni baba olacak sevdiklerinizi Babalar Günü’nde mutlu etmek sizin içinde özel bir anlam taşır. Fakat hediye konusunda kararsız olabilirsiniz. Burada devreye biz giriyoruz! Baba adayına Babalar Günü hediye önerileri ve yeni babalara yapabileceğiniz sürpriz jestler bu yazımızda sizlerle.

2022 yılında güncellenmiştir.

baba adayına babalar günü hediyesi ne alınır?
Baba olduğunuz o ilk anı ömrünüz boyunca unutamazsanız….

Yeni Baba Olacaklara Babalar Günü Hediyeleri

Babalar Günü hediyesi seçmek başlı başına zor bir işken bir de yeni baba olacak birine ya da yeni bir babaya hediye alma fikri oldukça zor ve düşündürücü geliyor değil mi? Aslında yeni babaya hediye almak bir nevi mutluluğunu paylaşmanın ve ona yalnız olmadığını göstermenin bir yoludur. Bu nedenle hediyenin boyutu veya maddi değeri değil, düşünülmesi ve bu jestin yapılması oldukça değerlidir.

1-) “Ailemize Hoş geldin” Hediye Kutusu 

baba adayına babalar günü hediye kutusu
Yeni baba olacak sevdiklerinizi mutlu edecek sürprizler bu sette bir arada sunulmaktadır.

Bir baba adayı için en güzel hediye sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek olan çocuğudur. Fakat bu bekleyiş sırasında onun yanında olduğunuzu hissettirecek hediyeler vermeniz ayrıca mutluluk verici olacaktır. İçerisinde oldukça güzel parçalar bulunan “Ailemize Hoş geldin” hediye kutusu ile yeni babanın yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Set içerisinde bulunan Küçük Prens kitabı ile bebeğinize ilk hikayesini okuyabilirsiniz.

2-) Süper Baba Kupa Bardak

baba adayına babalar günü hediyesi - süper baba kupa
Süper Baba kupa bardak, hem kullanışlı hem de havalı bir hediyedir.

Hamilelik döneminde herkesten daha fazla güvendiğiniz birisi varsa o kişi kesinlikle eşinizdir. Sizi dönem dönem kızdırmış olsa da sevgisinden asla şüphe duymazsınız. Bu nedenle o koca yürekli adama ilk Babalar Günü hediyesi olarak Süper Baba kupa bardak hediye edebilirsiniz. Her kahve veya çay içişinde güzel bebeğinizin dünyaya ilk geldiği anları ve ilk babalık hatıralarını hatırlatacak bu hediye oldukça güzel bir sürpriz olacaktır.

3-) Kişiye Özel Resimli Anı Defteri

baba adayına babalar günü hediyesi - anı defteri
Kişiye özel resimli anı defteri ile anılarınız sonsuz olsun.

Kişiye özel resimli anı defteri, aslında direkt olarak babaya alacağınız bir hediye değil de daha çok önceden planlanacak türden bir hediye. Hamilelik döneminde eşinizin bebeğinizle olan özel anlarını, onu karnınızdan sevişini, kısacası her anını albüme koyabilirsiniz. Böylece bu özel albümü ilk Babalar Günü’nde hediye edebilirsiniz. Ayrıca yanına düşeceğiniz tarihler ve küçük notlarla hediyeniz çok daha anlamlı bir hal alacaktır.

4-) Kişiye Özel Bebek Doğum Anı Panosu

baba adayına babalar günü hediyesi - isim panosu
Kişiye Özel Bebek Doğum Anı Panosu ile bebeğinizin doğum anını ölümsüzleştirin.

Hayatınız boyunca sizi siz yapan bazı kilometre taşları bulunur. Bu taşlardan belki de en önemlisi anne veya baba olduğunuz o özel andır. Bebeğinizin adını, doğum tarihini ve saatini, kilosunu, boyunu yazdırabileceğiniz doğum panosu, yeni baba olan eşinize Babalar Günü’nde ilk baba hediyesi olarak harika bir hediye seçeneğidir. Çünkü bu özel hediye o özel anı sonsuza kadar hatırlanır kılmanıza yardımcı olur.

5-) Müjde Baba Oluyorsun Seti

baba adayına babalar günü hediyesi - baba oluyorsun seti
Müjde Baba Oluyorsun seti, yeni baba adayları için özel olarak hazırlanmıştır.

Babalar Günü yaklaşıyorken asıl büyük hediyeyi yani yeni bebek haberini babaya bu özel günde vermek harika bir fikir. Bu konuda size yardımcı olacak önerimiz ise Müjde Baba Oluyorsun Seti! Baba adayı için özel hazırlanan bu özel set, bebek haberinin güzelliğine güzellik katacaktır.

Not: Güzel haberi, hediyenize ekleyeceğiniz ve hislerinizi anlatan birkaç kelimelik not ile verebilirsiniz.

6-) İlk Babalar Günün Kutlu Olsun Zıbın

baba adayına babalar günü hediyesi - zıbın
İlk Babalar Günün Kutlu Olsun zıbın, eğlenceli bir hediyedir.

Özel tasarım İlk Babalar Günü zıbın, sizin vasıtanızla bebeğiniz tarafından babasına verilen ilk Babalar Günü hediyesi olacak! İlklerin unutulmaz olduğunu herkes bildiğine göre bu özel hediyeyi bebeğin üstünde gören babanın bir fotoğrafını çekmeyi unutmayın. Sonrasında fotoğrafı buzdolabı ya da bir albüme yerleştirerek babanın her gördüğünde tekrar mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

7-) Kişiye Özel İsimli Bebek Ayakkabısı

baba adayına babalar günü hediyesi - ilk adım ayakkabısı
Kişiye özel isimli bebek ayakkabısı, ilk adımları için harika bir seçim.

Bebeğinizin ilk adımlarını atacağı bebek ayakkabısı sizin için oldukça özel olacaktır. Babalar Günü’nde bebeğinizin ilk adımlarını attığı ayakkabıları babasına hediye edebilirsiniz. Böylece hediyeniz bu özel anı sonsuza kadar hatırlatacak bir şeye dönüşür. Kişiye özel bebek ayakkabısı hediyesinin arkasına bebeğinizin ismi, doğum tarihi ya da size özel bir yazı işleterek bu özel ayakkabıları daha özel bir hale getirebilirsiniz.

8 -) Çocuk Anne Babasından Ne İster?

baba adayına babalar günü hediyesi - kitap
Babalar Günü hediyesi olarak vereceğiniz “Çocuk Anne Babasından Ne İster?” kitabı, yeni baba adayına oldukça yardımcı olacaktır.

Dünyaya yeni gelen bebeğinize; hangi konuda, nasıl ve ne şekilde davranacağınızı ve hangi durumda neler yapmanız gerektiğini bilmek oldukça zor olsa gerek. Çünkü babalık ya da anneliğin bir okulu yok! Çoğu durum yaşanılarak öğreniliyor. İşte bu durumlara biraz olsa da yardımcı olacak bir Babalar Günü hediyesi ile karşınızdayız; “Çocuk Anne Babasından Ne İster?” kitabı. Yeni baba olan bir babaya hediye edebileceğiniz bu kitap sayesinde baba, daha bilinçli olacaktır. Tabii ki kitabı babadan sonra sizin de okumanızı tavsiye ederiz. :)

9-) Bebek Taşıyıcı Kanguru

Bebek Taşıyıcı Kanguru
Tommybaby kanguru, bebeğinizle rahatça gezmenizi sağlar.

Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınız o an unutulmazdır. Kokusu, bakışları ve size uzanan küçücük elleriyle sizi dünyanın en şanslı insanı hissettir… Bu Babalar Günü’nde yeni babaya Tommybaby kanguru hediye ederek onu ve bebeğinizi birlikte gezmeye gönderebilirsiniz. Kanguru kullanımı bebek ile ebeveyn arasındaki yakınlık hissini kuvvetlendirirken aynı zamanda bebeğin kendini güvende hissetmesini sağlar. Son derece rahat ve konforlu olan bu kanguru bebekle babanın yakınlaşmasını sağlayacak harika bir hediye olacaktır.

10-) Babalar Günün Kutlu Olsun İsme Özel Yastık

İsme Özel Yastık
“Babalar Günün Kutlu Olsun” isme özel yastık ile yeni babaları mutlu edebilirsiniz.

Kendi özel mesajınızı oluşturabileceğiniz isme özel yastık; hamilelik süreci boyunca size destek olan, heyecanla bebeğinizi bekleyen ve muhteşem bir baba olacak yeni babaları mutlu edecek türden bir hediyedir. Bebeğinizle birlikte geçecek güzel günlerde bol bol kestirmek için kullanabileceği yumuşacık yastıkla eşinizi mutlu edebilirsiniz.

Bonus: Dijital Bebek Telsizi

Dijital Bebek Telsizi
Dijital bebek telsizi, her an bebeğinizin yanında gibi hissetmenizi sağlar.

Yeni babaya hediye alacak olan kardeş, anne veya yakın arkadaşlar için bir önerimiz var; Motorola MBP21 Dect dijital bebek telsizi. İlk andan itibaren bebeğinin sesine aşık olan ama ağlamasına da dayanamadığı için durmadan uykusundan uyanıp kontrole kalkan babalar için hediye edeceğiniz bebek telsizi tüm bu sorunların çözümüne yardımcı olabilir. Telsizin ana özellikleri ise şu şekildedir; geniş çekim mesafesi, berrak ses kalitesi sağlayan dijital ses teknolojisi ve ebeveyn ünitesinden ses seviyesini kontrolü.

Baba adayına Babalar Günü hediye önerili yazımızda yer alan tüm ürünler ve çok daha fazlası ÇiçekSepeti‘nde sizleri bekliyor. Hemen sipariş oluşturarak güvenli ve hızlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Okumayı seveceğiniz diğer bazı yazılarımız:

Ümit Şimşek

1991 yılında dünyaya gelen Ümit Şimşek, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo,Tv ve Sinema lisans eğitimi aldıktan sonra reklam ajanslarında New Media Expert, Copywriter pozisyonlarında çalıştı. 2020 yılından itibaren ÇiçekSepeti’nde Copywriter pozisyonunda elektronik, teknoloji, hobi, takı, saat, parfüm, moda başta olmak üzere farklı alanlar ve konularda içerik üretmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir