Hediye Önerileri

En Çok Tercih Edilen Kedi ve Köpek Oyuncakları

Bizi her koşulda seven hayvan dostlarımızı mutlu etmek için onlara her gün sevgimizi göstermemiz, zaman zaman onları şımartmamız gerektiğini biliyoruz. Her ne kadar bunu her gün yapıyor olsak da bazen onlara daha farklı hediyeler alarak onları ödüllendirmek istiyor, daha mutlu olmaları için çaba gösteriyoruz. Biz de hem sizi hem sevimli dostlarınızı çok mutlu edecek en güzel, en popüler kedi ve köpek oyuncakları hakkında bir yazı hazırladık!

Bu yazı 2020’de güncellenmiştir.

Onlarsız bir hayat mümkün değil! Bir kedi mırlaması ile uyuyan, bir köpek patisinden tutup da gözlerine bakan herhangi bir kişinin artık onlardan kopmak diye bir şey söz konusu olamaz. Bizi her koşulda seven köpekler; nazına, tribine bile aşık olduğumuz kediler en yakın arkadaşlarımız olurlar onlara bir kere gönül verdiğimiz zaman. Biz de, gönül verdiğiniz biricik patili dostlarınıza alabileceğiniz çeşitli kedi ve köpek oyuncaklarını bir araya getirdik. Ayrıca, eğer ona bir hediye almak değil de kendi ellerinizle onun için bir hediye yapmak isterseniz Minik Dostlarınız İçin Evde Yapılabilecek 10 Oyuncak yazımıza göz atarak sevimli dostlarınız için el yapımı oyuncaklar hazırlayabilirsiniz!

Aradığınız her ürünü bulabileceğiniz ÇiçekSepeti‘nde evcil hayvanlarınız için istediğiniz her şey de VarVar! Kuşlar, köpekler, kediler ya da akvaryum canlıları için ne arıyorsanız hepsi için ÇiçekSepeti’ni ziyaret edebilir, mobil uygulama üzerinden de alışverişinizi yapabilirsiniz!

Birbirinden Güzel Kedi Oyuncakları

Onun için en güzel oyuncakları da alsak en sevdiği oyuncak çoğu zaman karton kutu olan kedilerimize bıkmadan, usanmadan oyuncak almaya devam ediyoruz. Kimi zaman onlarla oynuyoruz kimi zaman da gece bir saat daha fazla uyuyabilmek adına o oyuncakla oyalanmalarını umuyoruz. Gelin, en popüler kedi oyuncakları neler biraz daha yakından bakalım!

1-) Kedi Oltası

Kedi köpek oyuncakları

Kedi oyuncakları arasında en çok tercih edilenler Kedi Oltası çeşitleridir. Uçlarında peluş oyuncaklar, fareler ya da tüylü malzemeler bulunan bu oltalar, kedilerin insanları ile birlikte oynamaktan çok keyif aldıkları oyuncaklar arasında yer alır. Oltanın ucundaki ipi sallayarak ya da çekerek kedi dostunuz ile birlikte bir oyun kurabilir, birlikte mutlu bir oyun oynayabilirsiniz!

2-) Catch The Mouse Kedi Oyuncağı

Kedi köpek oyuncakları

Sevimli dostunuzu eğlendirecek bir başka oyuncak: Catch The Mouse Kedi Oyuncağı! Devrilmez bir mekanizmaya sahip olan bu oyuncağın içerisindeki peluş fareler 360 derece dönebilme özelliğine sahiptir. Meraklı ve oyuncu patili dostlarınız meraklarını gidermek için saatlerce bu oyuncak ile oynayacak ve kediniz için ulaşılması güç olan bu fareler onun çok eğlenmesini sağlayacak!

3-) Tower Of Tracks 3 Katlı Kedi Oyuncağı

Kedi köpek oyuncakları

Bir şeyleri patileri ile yuvarlamayı çok seven kediciklerimiz doğal olarak topla oynamayı da çok severler. Tower Of Tracks 3 Katlı Kedi Oyuncağı, koltukların altında bulunan ve evin bir yerlerinde kaybolup giden onlarca topa yenisini eklemeden oynayabilecekleri eğlenceli bir oyuncaktır. İsterseniz kediniz ile birlikte bu eğleneli aktiviye dahil olabilir, birlikte keyifle vakit geçirebilirsiniz!

4-) Kedi Oyun Tüneli

Kedi köpek oyuncakları

Özellikle bebek kedisi olanlara ilaç gibi bir oyuncak: Kedi Oyun Tüneli! Her an sizinle oyun oynamak isteyen ve enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen küçük kedinize eğlenceli anlar yaşatacak bu oyuncak, dostunuzun keyifle oynamasını sağlayacak. Kedi oyun tüneli sayesinde patili dostunuz bir döngü içerisinde topu ile istediği gibi oynayabilecek ve aynı zamanda minik mırmır dostunuz çok eğlenecek!

Çeşitli Köpek Oyuncakları

Bizim sadık dostlarımızdır köpekler. Bizlerle oynamak için bazen saatlerce gözlerimizin içine bakarak beklerler, en iyi oyun arkadaşları onlara zaman ayırsın isterler. Siz de biricik dostunuzu mutlu etmek için onlar ile birçok oyunu birlikte oynayabilirsiniz. Çeşitli köpek zeka oyunları, frizbi çeşitleri ve toplar, köpekleriniz ile birlikte oynayabileceğiniz oyuncaklar arasında bulunuyor. Gelin, daha farklı köpek oyuncakları neler hep beraber inceleyelim!

1-) Kemik

Kedi köpek oyuncakları

Köpek kemiği, köpek dostlarınızın hem dişlerini kaşımak için de kullandıkları hem de onunla oynayabildikleri bir oyuncak olduğu için modası geçmeyen seçenekler arsında yer alır. Ayrıca köpeğiniz için ödül maması olarak da kullanmak için de oyuncak yerine özel köpek kemiklerini de tercih edebilirsiniz. Peluş ya da sert malzemelerden yapılan oyuncak kemiklerin köpeğinizin gerçekten yiyemeyeceği kadar sağlam olmasına da dikkat etmelisiniz. Bazı köpek kemikleri de dostunuzun diş ve diş eti oluşumunu daha sağlıklı bir hale getirir. Çeşitli kemikler arasından ihtiyacınıza göre istediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz!

2-) Peluş Oyuncak

Kedi köpek oyuncakları

Peluş köpek oyuncaklarıda patili dostlarımızın favorileri arasında yer alır. Bazıları onlar ile uyur, bazıları da en zorlu anlarında ona sımsıkı tutunarak güç bulmaya çalışır. Peluş Timsah gibi biricik yaşam arkadaşınızın seveceği bir oyuncak tercih edebilirsiniz. Köpeğiniz için çok seveceği bir peluş oyuncak seçmek için kendinizi sınırlamanıza gerek olmadan herhangi bir peluş oyuncağı da tercih edebilirsiniz; onun hepsini seveceğine eminiz. :)

3-) Oyuncak Sosis

Kedi köpek oyuncakları

Hem eğitim amaçlı hem de eğlence amaçlı kullanılan Oyuncak Sosis çeşitleri, köpeğiniz için eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı olacak oyuncaklar arasında yer alır. Köpeğinizin diş ve diş eti kaşınmalarını gidermek ve sağlıklı çene kaslarına sahip olmalarına yardımcı olmak gibi görevleri de üstlenen oyuncak sosisler, onların oyun oynarken aynı zamanda gelişimlerini desteklemiş olur.

4-) Köpek Diş Temizleyici Oyuncak

Kedi köpek oyuncakları

Köpek oyuncakları arasında son önerimiz: Köpek Diş Temizleyici! Patili dostunuz evdeki terlikleri ya da diğer eşyaları ısırmasın istiyorsanız, ona hem ısırıp dişlerini kaşıyabileceği hem de temizleyeceği bu oyuncağı alabilirsiniz. O, dişlerinizi kaşırken eğlenecek siz de terlikleriniz sağlam kaldığı için mutlu olacaksınız! :)

Kedi, köpek, kuş ve akvaryum canlıları için aradığınız her ürünü ÇiçekSepeti’nde bulabilir, biricik dostlarınızı mutlu edebilirsiniz. Binlerce ürün arasından birbirinden güzel, indirimli ve kolay kullanıma sahip ürünleri kolayca satın alabilir ve istediğiniz gün teslimat seçeneği ile teslimat tercihinizi değiştirerek ürününüzü istediğiniz zaman teslim alabilirsiniz. Aradığınız her ürünü bulabileceğiniz ÇiçekSepeti’nde keyif dolu bir alışveriş deneyimi VarVar! Unutmayın; ÇiçekSepeti, sizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için her zaman yanınızda!

İlginizi çekebilecek bazı yazılarımız:

Aybüke

1998 yılında dünyaya gelen Aybüke, ilköğretim ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamladı. Ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde başarıyla gerçekleştirdi. Çeşitli ajanslarda ve dergilerde sosyal medya uzmanlığı, içerik üretimi, editörlük gibi işlerde çalıştı. 2020 itibarıyla ÇiçekSepeti'nde Copywriter olarak çalışmaya başladı. Şu an hala ÇiçekSepeti bünyesinde Ev&Yaşam, Yapı&Market, Süpermarket, Hediye, Hobi ve benzeri alanlarda içerik üretimi yapmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir